Smede & Svejse-industri

Smede & svejse-industri

Hos Funder & Schultz kan vi tilbyde at udføre mange forskellige opgaver indenfor smede og svejse faget. Vi udfører certifikat svejsning i højeste klasse, ,som udføres af vores dygtige smede. Svejsearbejde udføres både på vores eget værksted, samt ude hos vores kunder. Vi sætter en stor ære i at udføre alle vores opgaver i den aftalte kvalitet og til aftalt tid.

Vi har meget erfaring i at Tig-svejse, på store, som små fabriksanlæg. I virksomheder hvor kvaliteten skal være helt i top, som medicinal og fødevarevirksomheder, levere vi både vores arbejde og kvalitetssikring hertil som ISO – 9001 Standart, hvor vi som godkendt virksomhed kan levere fra øverste hylde af. 

Som virksomhed med flere forskellig tekniske fag som El, VVS, Ventilation, under samme tag, kan vi også tilbyde at udføre samlede tekniske opgaver eller projekter. Du som kunde slipper herved for at stå med ansvaret for den samlede koordenering, det  klare vi internt med vores dygtige projektledere.

For vores almindgelige kunder udenfor den industrielle verden tilbyder vi også at udføre forskellige smede og svjese opgaver. Det er alt lige fra reparation af spinningcykler til specielfremstillede løsninger efter det kreative sind. Det kræver blot at vi får en tegning og en beskrivelse af projektets omgang. Ved specielt fremstillede løsninger. forstås flg. opgaver, såsom: Ståltrapper, gelændere, hegn/låger, New Yorker vægge og andre special løsninger efter eget ønske.


Vi løser entreprise eller serviceopgaver inden for:

Pharma & industri

* Rustfritsvejsearbejde arbejde
* Almindeligt smede arbejde
* Montage arbejde af stålkonstruktioner

Custom made løsninger

* New Yorker vægge
* Glasdør og glasværn
* Speciallavet smedejernsløsninger

Service og vedligehold

* Service af maskinpark
* Service af anlæg og udstyr
* Vedligehold af større varmeanlæg

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?