EL-Tekniske
installationer

EL-Tekniske installationer

Hos Funder & Schultz har vi stor erfaring med alle typer af el-tekniske installationer.  vil vi gerne gøre vores bedste hver gang, og derfor er vi altid opdateret på den nyeste teknik.  Vi udfører primært bygningsentrepriser og erhvervsinstallationer for større fabrikker, men ingen kunde er for stor eller for lille for os. 

Vi løser entreprise eller serviceopgaver inden for:

Serviceafdeling

Funder & Schultz har en serviceafdeling, der både kan servicere private kunder og erhvervskunder. Herfra tilbyder vi et stærkt samarbejde i forbindelse med vedligeholdelsen af byggestrøm på større bygningsentrepriser.

Entreprise og byggeri

Vi har erfaring med stort set alle former for bygningsentrepriser fra nyt boligbyggeri til større renoveringsprojekter. For os er det vigtigt altid at have færdigprojekteret vores opgave ned til den mindste detalje, inden vi går i gang med en el-entreprise os jer.

Industri

Vi leverer altid på det højeste niveau inden for industritekniske installationer. Vi har i virksomheden flere års erfaring med elinstallationer fra medico-branchen og kan med vores team af el-installatører og maskinmestre klare autoriserede elinstallationer på samme vilkår som større installationsforretninger.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?