VVS-Tekniske installationer

VVS-Tekniske installationer

Vi kan klare alle typer af VVS-tekniske installationer og har stor erfaring på området. Uanset om opgaven er for en erhvervs- eller privatkunde, eller om der er tale om et renoveringsprojekt eller nybyggeri, har vi kompetencerne til at udføre opgaven. De rigtige og velfungerende installationer er nemlig en forudsætning, hvis du vil have den bedste energi- og miljømæssige drift. 

Vi løser entreprise eller serviceopgaver uanset størrelse inden for:

Fjernvarme

Vi udfører alle VVS-og El-tekniske opgaver inden for fjernvarme. Vi kan klare opgaven, om så det drejer sig om en komplet ny varmecentral, udskiftning af stigestrenge eller energioptimering.

Sanitetsinstallationer

Hvis du skal have installeret nye håndvaske, toiletter eller andre sanitetsprodukter, kan vi hjælpe dig. Vi har fokus på høj kvalitet, korrosionsbestandighed og et lavt energiforbrug uanset opgavens omfang og kompleksitet. Ingen opgave er for stor til os.

Varme- og køleanlæg

Vi laver alle former for arbejde på rørinstallationer på varme- eller køleanlæg hos industrikunder. Det kan for eksempel være blandesløjfer, fancoils, strålevarmepaneler eller kaloriferer.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?