Energiteknik

Energiteknik

Grøn energi og energioptimering er fremtiden og vigtig for alle virksomheder, som gerne vil være energieffektive eller have en Co2-reduktion. Der er lige nu et kæmpe samfundsfokus på klima og på at få mest muligt ud af den energi, vi bruger. Der er også penge at spare, hvis du bruger din energi optimalt. Vi leverer energioptimeringsløsninger til alle typer af kunder og kan med garanti også hjælpe jer med jeres næste projekt. Det kunne for eksempel være varmepumpeløsninger, som lige nu vinder frem i både erhvervslivet og hos den private sektor.

Vi løser entreprise eller serviceopgaver uanset størrelse inden for:

Varmepumpeløsninger både til erhverv og private

Varmepumper vinder frem som energikilde i både private husstande og i erhvervsindustrien. Funder & Schultz kan levere komplette varmepumpeløsninger tilpasset jeres krav, behov og med et lavt energiforbrug.

Etablering af industri opvarmnings- eller køleløsninger

I industrien findes der mange forskellige krav til opvarmningskilder. Det kan være krav til den rette temperatur eller det rigtige støjniveau baseret på rummets brug. Der er strenge krav i forbindelse med støj og her kan strålevarmepaneler sættes op i stedet for varmeventilatorer / fan coils. Vi designer løsningen, der passer lige netop til jeres behov.

Energioptimering på eksisterende varme- eller køletekniske installationer

Hvis jeres energiomkostninger for opvarmning eller nedkøling er steget med tiden, eller hvis I har mistanke om, at energieffektiviteten på jeres anlæg er dårligt, kan vi hjælpe jer. Vi eksperter i energioptimering kan hjælpe jer med at nedbringe jeres energiforbrug.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?