Teknisk bygningsdrift og Vedligehold

Teknisk bygningsdrift og vedligehold

Vi lever i i en tid, hvor der bliver installeret mere og mere teknik i vores bygninger. Det har skabt mange nye gode løsninger, men mere teknik øger samtidig kompleksiteten og dermed risikoen for dårlig driftsøkonomi. 

Ved hjælp af teknisk bygningsdrift og vedligehold kan du sikre et lavt energiforbrug og en høj driftssikkerhed, der i sidste ende betyder en reducering af dine driftsomkostninger. Vi kan hjælpe dig med en smart teknisk bygningsdrift og vedligeholdelsen, så du kan  fokusere på din forretning. 

Vi løser opgaver inden for alt teknisk vedligehold:

Teknisk vedligehold

Har din virksomhed brug for en systematiskbaseret vedligeholdelsesstrategi på et teknisk anlæg? Vi er stærke inden for teknisk drift og vedligeholdelse af el-tekniske anlæg og varmesystemer (inkl. varmecentral uanset størrelse). Det rigtige vedligehold optimerer værdien af din bygning eller ejendom.

Serviceaftale

Hvis dit tekniske anlæg kræver periodisk eller tilstandsbaseret service, så kan vi hjælpe dig. Vi kan både klare kortlægningen af, hvornår servicen skal finde sted og varetage den efterfølgende.

Der er penge at spare, hvis den tekniske bygningsdrift integreres i en serviceaftale.

Utility-systemer

Hos pharma-virksomheder spiller utility-systemer en vigtig rolle for den daglige drift og oppetid. Vi har stor erfaring på området og kan hjælpe med at sikre en høj oppetid og driftssikkerhed på jeres utility-systemer.

Skal vi hjælpe jer med den næste serviceaftale?